"Велике будівництво"

Дата: 26.01.2022 11:02
Кількість переглядів: 392

 

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» В ДІЇ: У НОВОЗБУДОВАНІЙ АКАДЕМІЇ СПОРТУ В БУЧІ ВЖЕ ПРОВЕЛИ БЛИЗЬКО 20-ТИ ЗМАГАНЬ

Фото без описуУ новозбудованій Бучанській Академії спорту, яку відкрили в рамках програми Президента «Велике будівництво», уже провели близько 20-ти спортивних змагань з футзалу, баскетболу, тхеквандо, танцювального спорту.

Про це 20 січня під час пресконференції розповів очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Академію спорту в Бучі визнали найзнаковішим спортивним об’єктом програми «Велике будівництво» за 2021 рік. На її базі будуть проводитися змагання з олімпійських видів спорту всеукраїнського та міжнародного значень, а також заняття з міні-футболу, баскетболу, волейболу, гандболу й великого тенісу», – акцентував Василь Володін.

Також він додав, що в Академії створено всі необхідні умови для відвідувачів. А на території комплексу облаштували п’ять спортивних майданчиків: для міні-футболу, баскетболу, багатофункціональний майданчик, майданчик для занять зі strit-файту.


75 СПОРТИВНИХ ЛОКАЦІЙ З’ЯВИЛОСЬ У ПРИСТОЛИЧНОМУ РЕГІОНІ ЗА РІК У РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА»

Фото без описуНа території Київщини впродовж минулого року реалізували 75 нових спортивних проєктів. Усі роботи проводились в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

На цьому 25 січня акцентував очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Глава держави започаткував різні ініціативи щодо вдосконалення регіональної інфраструктури. І ми на Київщині активно їх підтримували впродовж року. У результаті маємо 75 сучасних спортивних об’єктів. Їх масштаби різні, і в комплексі вони потужно посилюють спортивний бренд Київщини. І на цей рік ми плануємо вдосконалити його ще більше», – зазначив Василь Володін.

Відтак у 2021 році на Київщині завершили реконструкцію басейну в Славутичі, будівельно-монтажні роботи на стадіонах у Сквирі, Білій Церкві та Волошинівці й будівництво Академії спорту в Бучі та фізкультурно-оздоровчого комплексу в Миронівці. Окрім цього, у громадах регіону відкрили 69 «активних» парків, які є доступними абсолютно для всіх бажаючих


ПОНАД 230 КМ ДЕРЖАВНИХ І МІСЦЕВИХ ДОРІГ ПРОКЛАЛИ ЗА РІК В МЕЖАХ ПРИСТОЛИЧНОГО РЕГІОНУ

Фото без описуЗавдяки Програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на дорогах Київщини в 2021 році влаштували майже 150 км державних доріг та майже 82 км місцевих доріг. Окрім цього, в області оновили 4 мости. Це 100% від очікуваних планів.

Про це 24 січня повідомив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Неодноразово повторював, що інвестиції можуть прийти до області тільки по якісним дорогам як в прямому, так і в переносному значенні. Тож упродовж року ми активно оновлювали дорожню інфраструктуру пристоличного регіону. Це автошляхи між селами, селищами та містами. Станом на зараз усі роботи вже повністю завершили», – зазначив Василь Володін.

Загалом йдеться про 54 дорожні об’єкти, серед яких – 48 об’єктів капітального ремонту, 5 об’єктів поточного середнього ремонту та 1 об’єкт реконструкції.


БЕЗБАР’ЄРНІ ДИТЯЧИЙ І ДОРОСЛИЙ БАСЕЙНИ ЗБУДУВАЛИ В ПРИСТОЛИЧНОМУ РЕГІОНІ В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА-2021»

Фото без описуУ Славутичі в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» реконструювали плавальний комплекс. Тепер там є два басейни – дорослий на 25 метрів і дитячий на 10 метрів.

Про це 24 січня проінформував очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Реконструйований басейн у Славутичі – це ще один знаковий для пристоличного регіону спортивний об’єкт. Взагалі він був збудований наприкінці 1980-х років і потребував модернізації, в тому числі, впровадження принципів безбар‘єрності. Тож у ході реконструкції ми враховували потреби усіх верств населення», – прокоментував Василь Володін.

Нагадаємо: будівництво басейну на Київщині також триває і в Кагарлику. Завершити проєкт планують до кінця цього року.


Повідомляє пресслужба Київської ОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних