ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 25.01.2022 13:25
Кількість переглядів: 299

Фото без опису25 січня відбулося засідання виконавчого комітету Володарської селищної ради. Члени засідання розглянули ряд питань:

  • Про схвалення проєкту Програми з інфекційного контролю в КНП ВСР «Володарська лікарня» на 2022-2025 роки інформував Володимир Гайдайчук – директор лікарні.
  • Про схвалення проєкту Програми відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території громади та отримують програмний гемодіаліз, на 2022-2025 роки та про комісію щодо розгляду заяв деяких категорій осіб про призначення компенсації доповідала Катерина Усатюк – начальник відділу соціального захисту населення.
  • Про схвалення проєкту Програми ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Володарської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки, про встановлення тарифів на постачання теплової енергії для закладів освіти громади ТОВ «ТеплоКоін» та ПП «ЕКО ЕНЕРГІЯ» доповідав Олексій Ступка – головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, енергоефективності, інфраструктури та благоустрою.
  • Про встановлення вартості харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Володарської селищної ради в 2022 році інформувала Валентина Рафальська – начальник відділу освіти.
  • Про схвалення проєкту змін до Програми фінансової підтримки та фінансового плану КНП ВСР «Володарська лікарня» на 2021 рік та про схвалення Звіту про виконання фінансового плану лікарні за 2021 рік інформувала Юлія Новікова – головний бухгалтер лікарні.
  • Про схвалення змін до фінансового плану КНП ВСР «Володарський ЦПМСД» на 2021 рік та про схвалення Звіту про виконання фінансового плану Центру за 2021 рік доповідала Тетяна Липова – головний бухгалтер Центру.
  • Про затвердження умов передачі в оренду без проведення аукціону частини нежитлового приміщення (площею 11 кв. м.) за адресою: площа Миру, 4, селища Володарка інформувала Алла Ступніцька – головний спеціаліст відділу комунального майна.
  • Про забезпечення виконання покарання у виді громадських робіт та виконання адміністративних стягнень у вигляді громадських робіт доповідала Аліна Куценко – головний спеціаліст відділу правового забезпечення.
  • Про затвердження штатного розпису Володарського центру професійного розвитку педагогічних працівників на 2022 рік інформувала Алла Гончарук – директор Центру.
  • Про затвердження штатного розпису КП ВСР «Трудовий архів» на 2022 рік доповідала Діана Музика – начальник архіву.
  • Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування (9 дітям) інформувала Лариса Колдашова – начальник служби у справах дітей та сім’ї.
  • Про затвердження посадового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доповідала Карина Косован – провідний спеціаліст відділу цивільного захисту і охорони навколишнього природного середовища.
  • Про затвердження нового складу архітектурно-містобудівної ради інформувала Олена Бойко – завідувач сектору містобудування та архітектури.

За результатами голосування всі рішення прийняті.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних