"Велике будівництво"

Дата: 20.01.2022 15:02
Кількість переглядів: 321

 

КИЇВЩИНА ОТРИМАЄ МАЙЖЕ 1,2 МЛРД ГРН СУБВЕНЦІЇ НА РЕМОНТ ДОРІГ

Фото без описуКиївській області у 2022 році передбачено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах у сумі 1 185 196,300 тис грн.

Про це повідомили в департаменті регіонального розвитку Київської ОДА.

«Київська облдержадміністрація вже сформувала перелік об’єктів та заходів з реконструкції, ремонту і утримання доріг. Плануємо провести роботи на 44 об‘єктах. Таким чином продовжуємо зшивати регіон якісними дорогами», – зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.

Він також зауважив, що завдяки реалізації програми Президента України на Київщині продовжують забезпечувати якісний проїзд до об’єктів соціальної інфраструктури – садочків, шкіл, лікарень.


«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: У ВИШНЕВОМУ БУДУЮТЬ ІНКЛЮЗИВНИЙ ДИТЯЧИЙ САДОК

Фото без описуУ м. Вишневе на Київщині будують інклюзивний дитячий садок. Проєкт реалізують в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Діти з обмеженими можливостями зможуть разом з іншими своїми однолітками відвідувати дошкільний дитячий заклад у Вишневому. А це дуже важливо для їх соціалізації та здоров‘я. План садочка виконаний відповідно до призначення і організації процесу виховання, корекційно-розвиваючої роботи, підготовки до школи, створення сприятливої психологічної обстановки, інклюзивності споруди», – зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

В будівлі дитячого садка передбачені приміщення групових осередків; зали для музичних і фізкультурних занять; медичні, адміністративні, технічні приміщення; харчоблок; басейн; пральня; приміщення охорони.

Потужність проєкту: 30 дитячих місць та 26 робочих місць.

Вартість проєкту – 83,4 млн грн.  Кошти на завершення реалізації проєкту (до кінця 2022 року), а саме 49,4 млн грн, планується передбачити за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, з обласного та місцевих бюджетів.


НА КИЇВЩИНІ В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» З‘ЯВИТЬСЯ ЩЕ ОДИН НОВИЙ СТАДІОН

Фото без описуУ селі Переяславське Бориспільського району на Київщині триває будівництво спортивного стадіону. Це один з 16 проєктів Київської області, включений до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на 2022 рік.

«Майбутній стадіон знаходиться на відстані 5 км від автомобільної дороги М-03 Київ-Харків, 25 км від міста Березань, 25 км від міста Яготин та 30 км від міста Переяслав. Отже, будівництво об’єкта важливе не лише для Студениківської, а й для інших громад, адже знаходиться у зручному логістичному місцезнаходженні. Більше 30 тисяч осіб отримають можливість якісно проводити дозвілля та реалізувати свій спортивний потенціал», – зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Період реалізації проєкту – 2021-2022 роки. Вартість проєкту – 16,2 млн грн.  Кошти на завершення реалізації проєкту у 2022 році планується передбачити з обласного бюджету у сумі 6,3 млн грн.

У 2021 році на об’єкті здійснено: вертикальне планування території,  влаштовано основу для влаштування штучного покриття, встановлено трибуни, влаштовано підпірні стінки, побудовано автомобільну парковку, здійснено озеленення, побудовано бігові доріжки, огородження стадіону.

Для завершення будівництва у поточному році необхідно влаштувати штучний газон, зробити розмітку поля, встановити футбольні ворота, влаштувати основу для встановлення вуличних тренажерів, придбати та встановити вуличні тренажери, збудувати заїзну «кишеню».


Повідомляє пресслужба Київської ОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних