ДО УВАГИ!

Дата: 17.01.2022 13:11
Кількість переглядів: 372

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ: «Детальний план  території для розміщення будівель і споруд тваринницького призначення на земельних ділянках в адміністративних межах Володарської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області з кадастровими номерами: 3221683600:10:002:0010; 3221683600:10:003:0011».

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому Постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011р., проводяться громадські слухання містобудівної документації  «Детальний план  території для розміщення будівель і споруд тваринницького призначення на земельних ділянках в адміністративних межах Володарської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області з кадастровими номерами: 3221683600:10:002:0010; 3221683600:10:003:0011».

Замовник: Володарська селищна рада  Білоцерківського районуФото без опису

Розробник: ПП «Імперія будівництва»

Підстава: Рішення Володарської селищної ради Білоцерківського  району Київської області від 29.10.2021 р. № 474-09(ІІ)-VIII.

Основна мета розробки детального плану: планова діяльність - розміщення будівель і споруд тваринницького призначення під товарно-молочну ферму, з урахуванням прогресивних технологій, ефективного використання територій, створення нормальних умов для роботи підприємства.

Основні техніко-економічні показники: межі території проєктування детального плану є сформовані земельні ділянки  площею 19,7029 га. Території  використовується як землі для ведення особистого селянського господарства в межах Володарської територіальної громади в с. Лобачів. Проєктними рішеннями планується будівництво та реконструкцію будівель та споруд під молочнотоварну ферму з  кількістю поголів’я до 1500 ВРХ.

З проєктом документу державного планування можливо ознайомитись в Володарській селищній раді за адресою: 09301, смт Володарка, площа Миру, 4 на офіційному вебпорталі громади (https://volodarska-gromada.gov.ua).

Посадова особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій: завідувач сектору містобудування та архітектури  виконавчого комітету Олена Бойко.

Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): 09301, Білоцерківський р-н, смт Володарка, пл. Миру, 4

Строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: в період з 21.01. 2022 року по 22 02. 2022 року.

Громадські слухання відбудуться: 22 .02. 2022 року о 11 год. 00 хв за адресою: 09301, Білоцерківський р-н, смт Володарка, пл. Миру, 4.

Пропозиції до проєктів містобудівної документації:

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

Додатки:

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних