"Велике будівництво"

Дата: 23.12.2021 08:58
Кількість переглядів: 576

“ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО” ОНОВЛЮЄ УКРАЇНСЬКІ ДОРОГИ


МАЙЖЕ 160 КМ НОВОГО АСФАЛЬТУ НА МІСЦЕВИХ ДОРОГАХ ПРОКЛАЛИ В ПРИСТОЛИЧНОМУ РЕГІОНІ ЗА ДВА РОКИ

За два роки на місцевих дорогах Київщини проклали майже 160 км нового асфальту. Такими є результати оновлення дорожньої інфраструктури пристоличного регіону в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Про це 21 грудня розповів очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«За ці два роки інфраструктура Київщини стала в рази якіснішою. Особливу увагу ми приділяли вдосконаленню автошляхів. Оновили низку доріг, ліквідували безліч проблемних ділянок. Від цього залежить безпека всіх учасників дорожнього руху, тому поступово будемо рухатись до того, щоб по території всього пристоличного регіону дороги були покриті якісним асфальтом», – акцентував Василь Володін.


ОДИНАДЦЯТЬ СІЛЬСЬКИХ АМБУЛАТОРІЙ ЗБУДОВАНО НА КИЇВЩИНІ ПРОТЯГОМ 2021 РОКУ В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА»

У територіальних громадах Київщини завдяки програмі Президента «Велике будівництво» відкривається дедалі більше сучасних амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Вони відповідають новітнім технічним вимогам, енергоефективні, комфортні та оснащені необхідним обладнанням.

«Для нас, як обласної влади, головне, щоб жителі регіону мали можливість оперативно отримувати медичну допомогу у найкращих умовах та максимально наближено до місця проживання. Тому протягом 2021 року в Київській області тривало будівництво та реконструкція одинадцяти таких медичних закладів. Наразі всі будівельні роботи вже завершено», – наголосив голова Київської ОДА Василь Володін.

7 амбулаторій вже введено в експлуатацію:

  • Амбулаторія первинної медичної допомоги в с.Фурси, Фурсівська ОТГ, Білоцерківського району – будівництво;
  • Амбулаторія первинної медичної допомоги в с. Хоцьки, Циблівська ОТГ, Бориспільського району – будівництво;
  • Амбулаторія первинної медичної допомоги в с.Красилівка, Ставищенська ОТГ, Білоцерківського району Київської області – будівництво;
  • Будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги в смт Кожанка, Кожанська ОТГ, Фастівського району Київської області
  • Амбулаторія первинної медичної допомоги в с.Луб’янка, Бучанська ОТГ, Бучанського району Київської області – будівництво
  • Амбулаторія первинної медичної допомоги в с.Мироцьке, Бучанська ОТГ, Бучанського району Київської області – будівництво
  • Амбулаторія первинної медичної допомоги в смт Пісківка, Пісківська ОТГ, Бучанського району Київської області – будівництво.

4 амбулаторії – завершені та готуються до введення в експлуатацію:

  • Амбулаторія первинної медичної допомоги в с. Іванівка, Узинська ОТГ Білоцерківського р-ну Київської області – будівництво.
  • Амбулаторія первинної медичної допомоги в м. Ржищів, Ржищівська ОТГ, Обухівського району Київської області – будівництво.
  • Амбулаторія первинної медичної допомоги в с. Іванівка, Ставищенська ОТГ Білоцерківського району, Київської області – капітальний ремонт.
  • Амбулаторія первинної медичної допомоги в с. Пії, Ржищівська ОТГ Обухівського району Київської області – реконструкція.

БУДІВНИЦТВО БАСЕЙНУ В СЛАВУТИЧІ НА ФІНАЛЬНІЙ СТАДІЇ

Реконструкція басейну в місті Славутич на Київщині, що відбувається в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», вийшла на фінальну стадію.

Про це  20 грудня розповів очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Басейн, збудований в Славутичі наприкінці 1980-х років, потребував значного оновлення. В ході реконструкції ми намагалися врахувати потреби усіх верств населення. Відтак він буде  придатний для використання дорослими та маленькими мешканцями міста та прилеглих громад. Зокрема було враховано і принципи інклюзії – для людей з інвалідністю передбачені спеціальні підйомники», – підкреслив Василь Володін.

Зазначимо: загальна вартість проєкту з реконструкції складає близько 52 млн грн. Виконує роботи підрядна організація ТОВ «Буденергомонтаж».


330 МЛН. ГРН – ВАРТІСТЬ ОБ‘ЄКТІВ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» КИЇВЩИНИ У 2021 РОЦІ

Протягом 2021 року в рамках «Великого будівництва» в Київській області відбувалося будівництво та капітальний ремонт 18 об’єктів соціальної інфраструктури (5 шкіл, 6 садочків, 6 спортивних об‘єктів та 1 ЦНАП). Загальна сума фінансування по всім об‘єктам становила 330,300 млн грн.

«Протягом року в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на Київщині було проведено масштабну роботу. Спільними зусиллями держави та місцевих громад маємо 18 об‘єктів соціальної інфраструктури повністю оновлених або капітально відремонтованих. Всі роботи по нашим об‘єктам вже завершені на 99%», – розповів голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Зокрема, будівельні роботи у школах завершені на 99,9%, в дитячих садочках – на 99,3%, спорт – 98,2%, ЦНАП – 20,5%.


НА КИЇВЩИНІ ПРОКЛАЛИ 100% АСФАЛЬТУ ЗАПЛАНОВАНОГО НА ЦЕЙ РІК

На дорогах Київщини вже влаштували 81,9 км нового асфальту. Це 100% від очікуваних планів на 2021 рік.

Про це 20 грудня повідомив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«На цей рік ми запланували влаштувати на дорогах регіону понад 80 км нового асфальтного покриття. Загалом йдеться про 54 дорожні об’єкти, серед яких – автошляхи між селами, селищами та містами пристоличного регіону. Активно працювали й станом на зараз усі роботи вже повністю завершили. У 2022 році «зшивати» Київщину якісними дорогами продовжимо», – зазначив Василь Володін.

Вдосконалення дорожньої інфраструктури на Київщині проходить в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Безпосередньо цього року на будівництво, ремонт і реконструкцію доріг було передбачено 1,3 млрд грн субвенції з держбюджету.


Повідомляє пресслужба Київської ОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.