РОБОЧА ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА СЕЛИЩНОЇ РАДИ З КОЛЕКТИВОМ КП «ВОЛОДАРКА»

Дата: 22.12.2021 19:10
Кількість переглядів: 532

Сьогодні секретар селищної ради Сергій Миколаєнко, заступники селищного голови та керуючий апаратом селищної ради провели робочу зустріч з колективом КП «Володарка» у форматі діалогу.

Директор КП «Володарка» Володимир Курко поінформував про всі підрозділи підприємства, їх роботу та питання, що потребують вирішення. Також він запропонував ознайомитись з роботою кожного об’єкта комунальної сфери, щоб зрозуміти, на скільки важлива кожна складова цього великого механізму.

Продовжили низку висловлювань працівники підприємства, які говорили про наболіле. Переймалися питаннями благоустрою, про що говорив майстер благоустрою Микола Ткаченко. Він закликав почути їхні проблеми, прислухатися до потреб і зауважень, щоб комунальне підприємство розвивати спільно з селищною радою. Говорив про повагу до дільниці благоустрою, яка розпочинає свою роботу, коли ще всі лишень збираються на роботу.

Інспектор з благоустрою Віктор Мельник наголосив на вивозі твердих побутових відходів, а саме на питанні цінової політики, оскільки наразі ця послуга не рентабельна.

Не менш важливим є питання обслуговування водомереж по селах, яке підняв слюсар Анатолій Хохич. Кількість працівників не є достатньою для обслуговування селища та 10 сіл громади, які мають водопровід.

Питання фінансові завжди наболілі, про них говорили і головний бухгалтер, і бухгалтер з благоустрою, і економіст. Звісно, в першості питання заробітної плати.

Механік гаража інформував керівництву селищної ради про кількість працюючих, кількість техніки, її експлуатаційний вік. Як підкреслив, на кожного водія припадає по дві одиниці техніки, тому кадрове питання на часі теж.

Говорили про повагу до комунальної праці, небайдужість до потреб цієї служби.

Підсумував зустріч секретар селищної ради Сергій Миколаєнко, який зазначив, що комунальна служба в пріоритеті влади, селищна рада не байдужа до проблем, що існують і потребують вирішення. Все, що озвучили і донесли на зустрічі обов’язково проаналізують і на наступній зустрічі обговорять шляхи вирішення.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.