ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 17.12.2021 14:51
Кількість переглядів: 478

Фото без опису17 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Володарської селищної ради, яке провів секретар селищної ради Сергій Миколаєнко.

Про створення комісії з питань евакуації та створення і використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій інформував Віктор Мисник – начальник відділу цивільного захисту і охорони навколишнього природного середовища.

Про висунення кандидатури для представлення до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» до Київської обласної державної адміністрації доповідала Наталія Гоцалюк – головний спеціаліст служби у справах дітей та сім’ї.

Про новий склад адміністративної комісії та про стан роботи щодо розгляду звернень громадян інформувала Ніна Валенкевич – начальник відділу правового забезпечення.

Про надання дозволу на видалення аварійних сухостійних дерев у адміністративних межах громади та про затвердження кошторисних документацій на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі комунальної власності (вулиця Лугова в селищі Володарка та вулиця Вілінського в селі Руде Село) доповідав Дмитрій Нагаївський – начальник відділу житлово-комунального господарства, енергоефективності, інфраструктури та благоустрою.

Про затвердження висновку опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування), щодо неможливості виконувати обов’язки опікуна над дочкою доповідала Катерина Усатюк – начальник відділу соціального захисту.

Про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям громади інформував В’ячеслав Денисюк – директор Центру надання соціальних послуг.

Про затвердження звітів про оцінку майна комунальної власності (нежитлові приміщення) звітувала Алла Ступніцька – головний спеціаліст відділу комунального майна.

Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Володарської селищної ради на І півріччя 2022 року інформувала Леся Ганецька – керуючий справами виконавчого комітету селищної ради.

Про ціни на роботи (послуги), які виконуються в КП «Трудовий архів» доповідала Діана Музика – директор трудового архіву.

Про затвердження Плану заходів щодо запобігання корупції у Володарській селищній раді на 2022 рік інформувала Олена Ковтиха – начальник відділу управління персоналом та боротьби з корупцією.

Про завершення діяльності тендерного комітету виконавчого комітету Володарської селищної ради доповідала Ірина Лихова – начальник бухгалтерсько-господарського відділу.

Про затвердження нового складу тимчасової комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат інформувала Лариса Степаненко – завідувач сектору охорони праці.

За результатами голосування всі рішення прийняті.

Рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті селищної ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних