"Велике будівництво"

Дата: 16.12.2021 08:32
Кількість переглядів: 482

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВУЛИЦІ БОРИСПОЛЯ ЗАВЕРШЕНО

Фото без описуЗавершено капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення по вул. Київський Шлях (від вул. Глібова до вул. В. Момота) в м. Бориспіль Київської області. Роботи тривали в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Центральна вулиця Борисполя завжди мала щільний автомобільний трафік. Проведений капітальний ремонт дасть змогу вирішити цю проблему і за рахунок розширення проїжджої частини зменшити навантаження на дорозі. Це був масштабний проєкт вартістю близько 37,5 млн. грн. Добре, що завдяки якісному та швидкому виконанню робіт підрядником, нам вдалося завершити його раніше встановленого терміну», – підкреслив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

В рамках проєкту зроблено розширення проїжджої частини, влаштовано острівці безпеки та тротуари, встановлено дорожні знаки та розмітку.


ЩЕ В ОДНОМУ СЕЛІ КИЇВЩИНИ ДОБУДУВАЛИ ПЕРШИЙ ДИТЯЧИЙ САДОК – «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

Фото без описуЛебедівка – ще одне село на Київщині, де в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», з‘явився перший дитячий садок.

«Протягом багатьох років цілі покоління дітей села Лебедівка, що наразі входить до Пірнівської громади Вишгородського району, не мали можливості відвідувати дошкільний навчальний заклад. І лише зараз в рамках спільної роботи обласної влади та громади, але перед усім, завдяки ініціативі Президента «Велике будівництво», в дітей така можливість з‘явилася. Програма Президента сприяє тому, щоб активно розвивалася саме сільська інфраструктура», – підкреслив голова Київської ОДА Василь Володін.

В рамках проєкту в с. Лебедівка протягом 2020-2021 років збудовано одноповерхову добудову до існуючої будівлі, влаштоване перекриття, зроблена покрівля, влаштовані зовнішні та внутрішні інженерні мережі, проведено внутрішнє опорядження, виконано термосанацію фасаду будівлі, встановлені вікна, двері, виконані роботи з благоустрою території.

Дошкільний навчальний заклад розрахований на 30 дітей. Вартість проєкту складає 23,6 млн грн. Роботи фінансувалися з обласного та бюджету Пірнівської об’єднаної територіальної громади.


 

МАЙЖЕ 3 ТИСЯЧІ ЗА РІК: КИЇВЩИНА ЛІДИРУЄ В УКРАЇНІ ЗА КІЛЬКІСТЮ НОВИХ МІСЦЬ В ДИТСАДКАХ

Фото без описуУпродовж року в дошкільних освітніх закладах пристоличного регіону створили 2860 додаткових місць. За цим показником Київщина в Україні лідирує.

Про це 15 грудня зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Населення області стрімко зростає. У зв’язку з цим виникає постійна необхідність у вдосконаленні дошкільної освітньої мережі. Чим більше в нас буде дитсадків, чим вони будуть кращими, тим більше дошкільнят нашої області ми зможемо забезпечити якісними умовами. Працюємо над цим. І лише за рік нам вдалось створити майже три тисячі додаткових місць. Зробили це за рахунок відкриття новобудов і проведення реконструкції у рамках програми Президента «Велике будівництво», а також відкриття додаткових груп та ліцензування приватних дошкільних закладів», – уточнив Василь Володін.

Зазначимо: усього на Київщині функціонують 808 дитсадків, які відвідують понад 67 тисяч дітей. А в рамках «Великого будівництва» в області цьогоріч з’явилось ще п’ять нових дошкільних закладів, будівництво шостого триває.


Повідомляє пресслужба Київської ОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних