"Велике будівництво"

Дата: 09.12.2021 09:25
Кількість переглядів: 499

У БІЛОЦЕРКІВСЬКОМУ РАЙОНІ НА КИЇВЩИНІ РОЗБУДОВУЮТЬ ДОРОЖНЮ ІНФРАСТРУКТУРУ

У Білоцерківському районі продовжується розбудова дорожньої інфраструктури в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будвництво». Один із об’єктів, який зараз оновлюється, – це дорога Сквира-Руде Село.

Про це 7 грудня зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Якісний асфальт має бути не тільки на трасах, а скрізь. Від цього залежить комфорт наших жителів. Тож до програми «Велике будівництво» ми включили низку сільських доріг. Саме зараз активно працюємо над реалізацією цих проєктів, у тому числі й в Білоцерківському районі», – прокоментував Василь Володін.

За цей рік підрядники проклали на об’єкті 2,8 км верхнього шару дорожнього покриття, влаштували 5,6 км обочини, а також 8,4 км дорожньої розмітки. Зараз там проводять роботи з освітлення.


«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧОГО КОМПЛЕКСУ В МИРОНІВЦІ НА ЗАВЕРШАЛЬНІЙ СТАДІЇ

Ступінь будівельної готовності фізкультурно-оздоровчого комплексу в Миронівці складає наразі 93%. Це один зі спортивних проєктів, який цьогоріч реалізують на Київщині в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«У Миронівській громаді проживає понад 27 тисяч людей, а якісна спортивна локація була відсутня. Завдяки програмі «Велике будівництво» миронівці вже незабаром отримають таке місце для занять спортом. Цього року плануємо завершити всі роботи. Вартість проєкту становить 81,6 млн грн», – зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.

Вже виконано наступний комплекс робіт: влаштовано покрівлю, металоконструкції каркасу спортивної зали; влаштовано фасад, вікна та двері, монтаж системи опалення, монтаж електричних мереж (прокладання трас), водопостачання, каналізації.

Наразі виконуються такі роботи: монтаж мереж внутрішнього електропостачання, сантехфаянсу, систем пожежогасіння; оздоблення стель, стін та підлоги, огородження на сходах та їх оздоблення, монтаж систем вентиляції та влаштування ліфтів з пусконалагоджувальними роботами; ведуться роботи з благоустрою.


ЗАВДЯКИ «ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ» В ОДНОМУ З СІЛ КИЇВЩИНИ З‘ЯВИТЬСЯ ПЕРШИЙ САДОЧОК

У селі Синяк Бучанського району, де немає жодного дитячого садочка, завершується будівництво дошкільного навчального закладу на 75 місць. Роботи ведуться в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Жодне село чи місто не може функціонувати повноцінно, якщо там немає гідної соціальної інфраструктури. Наприклад, жителі села Синяк не один рік зіштовхувалась із проблемами через відсутність дитячого садка. Працювати людям потрібно, а дітей залишати не було де. Завдяки спільній роботі області та громади в рамках «Великого будівництва» це питання нарешті зрушилось із місця. Незабаром в громаді відкриється новий садочок», – зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.

Загальна кошторисна вартість об‘єкту складала понад 39 млн. грн.

Будівельники вже звели двоповерхову будівлю, оздобили фасад, встановили вікна та двері, систему опалення, теплову підлогу, вентиляцію, водопостачання, провели монтаж електрообладнання та освітлення, охоронну та пожежну сигналізацію. Також вже виконане внутрішнє оздоблення стін та підлоги, замовлене обладнання та меблі, виконані й інші роботи.

Залишилось звершити благоустрій території та облаштувати дитячий майданчик.


В ОБУХІВСЬКОМУ РАЙОНІ КАПІТАЛЬНО РЕМОНТУЮТЬ ОДНУ З ДОРІГ

В Обухівському районі триває капітальний ремонт дороги між Кругликом, Кременищем і Ходосівкою. Роботи на об’єкті розпочали наприкінці літа, зараз основну їх частину вже завершили.

Про це 7 грудня зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Дорожня інфраструктура між селами регіону розвивається. Так, зараз працюємо над покращенням інфраструктури в Обухівському районі. За час роботи на об’єкті вже проклали 5,5 км нижнього та верхнього шарів асфальтного покриття», – уточнив Василь Володін.

Наразі на ділянці проводять роботи з влаштування освітлення та в’їздів у двори, а також встановлення бортового огородження.

Проєкт реалізується у рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”.


Повідомляє пресслужба Київської ОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.