ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 03.12.2021 14:02
Кількість переглядів: 764

Фото без опису3 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Володарської селищної ради, яке провела секретар селищної ради Олена Гетман.

Про схвалення звіту щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку громади за 2021 рік та проєкту Програми на 2022 рік, а також про затвердження Плану-графіка відстеження результативності дії діючих регуляторних актів Володарської селищної ради на 2022 рік інформувала Інна Цурікова – начальник відділу економіки, інвестицій та агропромислового розвитку.

Про схвалення проєкту програми призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, на 2022-2025 роки, про схвалення проєкту змін до комплексної програми фінансового забезпечення компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян на 2022-2025 роки, про надання дозволу на влаштування недієздатної особи до психоневрологічного інтернату, про робочу групу щодо виявлення та перевірки діяльності надавачів соціальних послуг недержавного сектору з тимчасовим або постійним проживанням громадян на території громади доповідала Катерина Усатюк – начальник відділу соціального захисту населення.

Про схвалення змін до фінансового плану КНП ВСР «Володарський ЦПМСД» на 2021 рік та схвалення проєкту фінансового плану Центру на 2022 рік інформувала Тетяна Липова – головний бухгалтер Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Про схвалення змін до фінансового плану та Програми фінансової підтримки КНП ВСР «Володарська лікарня» на 2021 рік, про схвалення проєкту фінансового плану лікарні на 2022 рік доповідала Юлія Новікова – головний бухгалтер лікарні.

Про схвалення проєкту бюджету громади на 2022 рік та створення робочої групи з проведення перевірки фінансово-господарської діяльності КП «Володарка» доповідала Ніна Тимченко – начальник відділу фінансів селищної ради.

Про надання дозволу на укладання договорів дарування земельних ділянок на ім’я малолітньої доньки та про направлення малолітнього сина до КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква» інформувала Лариса Колдашова – начальник служби у справах дітей та сім’ї.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 06.05.2021 № 104 «Про посадових осіб, уповноважених складати протоколи про адміністративні правопорушення» доповідала Ніна Валенкевич – начальник відділу правового забезпечення.

Про затвердження Положення про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та про схвалення проєкту змін до Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки інформував Віктор Мисник – начальник відділу цивільного захисту і охорони навколишнього природного середовища.

Про преміювання директора Центру надання соціальних послуг у грудні поточного року інформувала Олена Ковтиха – начальник відділу управління персоналом та боротьби з корупцією.

За результатами голосування всі рішення прийняті.

Рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті селищної ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних