"Велике будівництво"

Дата: 26.11.2021 08:19
Кількість переглядів: 602

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО». ТРИВАЄ РОЗБУДОВА ДОРІГ КИЇВЩИНИ

Фото без описуВ рамках програми Президента України Володимира Зеленського завершився капітальний ремонт ділянки ще однієї дороги в Київській області. Йдеться про дорожнє покриття по вул. Ялтинська від вул. Срібнокільська до буд. №50 А в с. Вишеньки Бориспільського району Київської області.
«Роботи з капремонту розпочато на початку листопада 2021 року. Вартість робіт складає понад 2,8 млн. грн. Усі роботи вже завершили. Тепер місцеві мешканці мають можливість користуватися новою якісною дорогою», – зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Він повідомив, що об‘єкт реалізувався за рахунок коштів субвенції з державного бюджету та співфінансування з місцевих бюджетів.
Виконали:
• Холодне фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття 1475 м2 на ділянці
ПК 0+00.00 – ПК 3+60.00
• Влаштування дорожнього корита на ділянці ПК 3+60.00 – ПК 6+43.00 1188 м2;
• Влаштування вирівнювальних шарів з піску та шарів основи з крупнозернистого щебню 1188 м2 на ділянці ПК 3+60.00 – ПК 6+43.00;
• Влаштування шару основи із щебенево-піщаної суміші на ділянці
ПК 0+00.00 – ПК 3+60.00 1475 м2;
• Улаштування покриття гарячою асфальтобетонної суміші 2663 м2
• Улаштування укріпних смуг по краям дорожнього покриття 283м2


НА ФАСТІВЩИНІ ПРОКЛАЛИ 6 КМ НОВОГО АСФАЛЬТУ

Фото без описуУ Фастівському районі триває оновлення дорожньої інфраструктури в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Зокрема цьогоріч стартував ремонт дороги О100711 Дзвінкове – Кожухівка через Перевіз.

Про це 23 листопада зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Зараз максимально фокусуємось на тому, щоб покращити дорожнє сполучення між селами нашої області. Наприклад, працюємо над цим і у Фастівському районі. Там якісною дорогою «зшиваємо» села Дзвінкове та Кожухівку, а також населені пункти поруч із ними. Завершити проєкт плануємо в наступному році», – розповів Василь Володін.

Вартість капітального ремонту складає понад 469 млн грн. Об’єкт реалізується за рахунок коштів субвенції з державного бюджету.

За час роботи дорожники проклали на об’єкті нижній шар, бортовий камінь і новий верхній шар, а також частково нанесли дорожню розмітку.


НОВИЙ АСФАЛЬТ ПОЧАЛИ ПРОКЛАДАТИ НА ПІВНІЧНО-СХІДНОМУ ОБХОДІ КИЄВА В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА»

Фото без описуУ Бориспільському районі триває оновлення дороги регіонального значення Північно-Східний обхід міста Київ. Наразі дорожники влаштовують фінішний шар асфальтобетону на проїзній частині та з’їздах.

Про це повідомив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін за інформацією територіальної Служби автомобільних доріг.

«Автошлях Північно-Східний обхід міста Київ має довжину в 26,4 км. Він сполучає між собою дві міжнародні траси М-03 Київ-Харків-Довжанський та М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі. Зрозуміло, що дорога має важливе логістичне значення, саме тому вона стала одним із об’єктів, який цьогоріч оновлюється в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво»», – прокоментував Василь Володін.

Цьогоріч ремонтується ділянка автошляху протяжністю 12,3 км. У рамках виконання робіт посилили дорожній одяг на основному проїзді щебенево-піщаною сумішшю з додаванням цементу, укріпили узбіччя та влаштували вирівнюючий шар асфальтобетону.


У СЕЛІ ВЕЛИКА КАРАТУЛЬ В РАМКАХ ПРЕЗИДЕНТСЬКОЇ ПРОГРАМИ ОНОВЛЮЮТЬ ВУЛИЦІ

 

Фото без описуУ селі Велика Каратуль на Бориспільщині триває капітальний ремонт дорожнього покриття на частинах двох вулиць – Середньої та Перемоги. Роботи виконуються у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Про це 23 листопада зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Ми оновлюємо не лише автошляхи між населеними пунктами. У нас також є проєкти з покращення інфраструктури безпосередньо в селах, селищах і містах Київщини. Для розвитку регіону це не менш важливо. Зараз, наприклад, проводимо капремонт вулиць у селі Велика Каратуль. Населення там складає понад 1,5 тис. людей. Плануємо, що до кінця року тамтешні жителі отримають дві якісні дороги», – зазначив Василь Володін.

За місяць роботи дорожники на об’єкті виправили профіль щебеневих основ, влаштували вирівнюючі шари з піщано-гравійної суміші, а також покриття гарячою асфальтобетонною сумішшю.


В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ РЕКОНСТРУЮЮТЬ І БУДУЮТЬ БАСЕЙНИ

Фото без описуВ рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” в Київській області продовжується відновлення і будівництво спортивних об’єктів. Наразі в м. Славутич продовжується реконструкція басейну, а в м. Кагарлик триває будівництво басейну.

“Відновлення і створення інфраструктури для нас одне з пріоритетних завдань. Ми розуміємо, що підтримувати здоровий спосіб життя без якісних спортивних об’єктів просто неможливо. Тому в Київській області на відновлення спортивної інфраструктури робиться акцент. Я впевнений, басейни, які ми зараз відновлюємо, слугуватимуть жителям регіону і для професійних тренувань, і для здорового відпочинку” – зазначив очільник Київської області Василь Володін.

В м. Славутич критий басейн розрахований на відвідування різних вікових груп. На території закладу дві ванни для плавання: доросла – 25х8,5 м і дитяча – 10х6 м. Наразі реконструкція завершена на 80%. Загальна вартість реконструкції складає 52 млн. грн.

В м. Кагарлик Київської області будівництво басейну розпочато. 15 листопада був отриманий дозвіл на будівельно-монтажні роботи. Наразі виконано близько 5% від загального обсягу робіт. Повний кошторис даного об’єкта складає понад 127 млн. гривень. З них до кінця 2021 року планується витратити на будівництво 5,5 млн. грн.


Повідомляє пресслужба Київської ОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних