ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 09.11.2021 14:30
Кількість переглядів: 516

Фото без опису9 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Володарської селищної ради, яке провела секретар селищної ради Олена Гетман.

  • Про схвалення звіту про виконання бюджету Володарської селищної ради за 9 місяців 2021 року доповіла Ніна Тимченко – начальник відділу фінансів.
  • Про схвалення проєкту Програми підтримки заходів з мобілізаційної  підготовки та територіальної оборони Володарської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки інформував Руслан Гібелінда – начальник 4 відділу Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
  • Про схвалення проєкту Програми підтримки КНП ВСР «Володарський ЦПМСД» на 2022 рік проінформувала Тетяна Липова – головний бухгалтер Центру.
  • Про схвалення проєкту змін до Програми фінансової підтримки на 2021 рік та схвалення проєкту Програми підтримки на 2022 рік КНП ВСР «Володарська лікарня» проінформувала Юлія Новікова – головний бухгалтер лікарні.
  • Про схвалення проєкту комплексної програми фінансового забезпечення компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян та інших пільг, передбачених законодавством, на 2022-2025 роки доповіла Катерина Усатюк – начальник відділу соціального захисту населення.
  • Про схвалення проєкту Програми розвитку архівної справи та підтримки КНП ВСР «Трудовий архів» на 2022-2025 роки інформувала Діана Музика – завідувач архіву.
  • Про надання дозволів на виїзд за кордон на оздоровлення дітей, позбавлених батьківського піклування та надання дозволу батькові на укладення договору оренди земельної ділянки, власницею якої є малолітня дочка, проінформувала Лариса Колдашова – начальник служби у справах дітей та сім’ї.
  • Про редакційні уточнення назви об’єкта (заходу) інформувала Валентина Рафальська – начальник відділу освіти.
  • Про затвердження схеми розміщення групи тимчасових споруд в смт Володарка для провадження підприємницької діяльності доповіла Олена Бойко – завідувач сектору містобудування та архітектури.
  • Про затвердження Плану діяльності виконавчого комітету Володарської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік інформувала Олена Мелішенко – головний спеціаліст відділу економіки, інвестицій та агропромислового розвитку.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Володарської селищної ради від 08 жовтня 2021 року № 245 «Про уповноважену особу з питань організації та проведення публічних процедур закупівлі виконавчого комітету Володарської селищної ради» інформувала Ірина Лихова – начальник бухгалтерсько-господарського відділу.
  • Про затвердження нового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Володарської селищної ради проінформував Віктор Мисник – начальник відділу цивільного захисту і охорони навколишнього природного середовища.
  • Про затвердження кошторисних документацій на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі комунальної власності на території Володарської селищної територіальної громади (вул. Будівельна, Лесі Українки в смт Володарка, вул. Суворова, Квітнева в с Рачки, територія амбулаторії в с. Руде Село) інформував Дмитрій Нагаївський – начальник відділу житлово-комунального господарства енергоефективності, інфраструктури та благоустрою.
  • Про затвердження умов передачі в оренду без проведення аукціону майна комунальної власності Володарської селищної територіальної громади доповіла Алла Ступніцька – головний спеціаліст відділу комунального майна.

За результатами голосування всі рішення прийняті.

Рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті селищної ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних