ДТЕК Київські регіональні електромережі швидше ліквідовуватиме аварії завдяки новій 30-метровій автовишці

Дата: 08.11.2021 10:30
Кількість переглядів: 335

Фото без описуАвтопарк ДТЕК Київські регіональні електромережі поповнився 30-метровою автовишкою на базі автомобіля IVECO. Нова техніка повертатиме світло клієнтам компанії в Бучанському, Білоцерківському та Фастівському районах Київської області. Оновлення автопарку стало можливим завдяки впровадженню у 2021 році стимулюючих інвестиції RAB-тарифів.

Лінії електропередач ДТЕК Київські регіональні електромережі обслуговують бригади, які мають у своєму розпорядженні 145 автовишок від 18 до 30 метрів заввишки. Щодня вони готові виїхати на ліквідацію аварій, проведення ремонтів та планові обслуговування мереж. Тож від справності техніки залежить стабільність електропостачання клієнтам компанії в Київській області.

«ДТЕК — надійна, відповідальна компанія. Завдяки RAB-тарифам, які затвердив Регулятор НКРЕКП у 2021 році, ми збільшили інвестиційну програму на 112% у порівнянні з 2020 роком до 725 млн грн. З них понад 47 млн грн ми виділили на закупівлю нової автотехніки», — зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.   

Водночас третина автовишок у ДТЕК Київські регіональні електромережі потребують заміни. Найстаріша 26-метрова автовишка на базі ЗИЛ-131 у роботі з 1986 року. Вона перевищила свій термін експлуатації на 20 років і споживає 38 літрів палива на 100 км шляху. Натомість нова автовишка IVECO споживає 17 літрів палива на 100 км шляху, що також впливає на зменшення викидів СО2 в атмосферу.

Загалом цього року ремонтні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі отримали 8 автовишок (з них сім 18-ти метрових та одну 30-ти метрову), а до кінця року отримають ще три 18-ти метрові автовишки.  До 2026 року ДТЕК Київські регіональні електромережі планує закупити понад 100 одиниць такої техніки, що повністю закриє потреби компанії у цьому сегменті.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних