ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 23.10.2021 12:30
Кількість переглядів: 653

23 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Володарської селищної ради, яке провела секретар селищної ради Олена Гетман.

Про проведення на території Володарської селищної територіальної громади приписки (постановки на облік) громадян України 2005 року народження до призовної дільниці доповів Руслан Гібелінда – начальник 4-го відділу Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про організацію проведення 30 жовтня 2021 року громадського обговорення кандидатур старост у старостинських округах Володарської селищної територіально громади інформувала Ніна Валенкевич – начальник відділу правового забезпечення.

Про створення архітектурно-містобудівної ради при виконавчому комітеті Володарської селищної ради доповіла Олена Бойко – завідувач сектору містобудування та архітектури.
Рада є дорадчим органом для професійного колегіального розгляду й обговорення містобудівних, архітектурних та інженерних рішень містобудівної та проєктної документації. Рада діє на громадських засадах.

Про опалювальний період (початок 24 жовтня) на території Володарської селищної територіальної громади у 2021-2022 році, встановлення та погодження тарифів на постачання теплової енергії ТОВ «Теплотекс» та ТОВ «Теплоінвест 2013» інформував Дмитрій Нагаївський – начальник відділу житлово-комунального господарства, енергоефективності, інфраструктури та благоустрою.

Про надання одноразової матеріальної допомоги 17-м мешканцям Володарської селищної територіальної громади за попередньо поданими заявами доповів В’ячеслав Денисюк – директор Центру надання соціальних послуг.

Про створення комісії з розслідування нещасних випадків у Володарській селищній раді проінформувала Лариса Степаненко – завідувач сектору охорони праці.

Про редакційне уточнення назви об’єкта заходу доповіла Валентина Рафальська – начальник відділу освіти.

За результатами голосування всі рішення прийняті.

Рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті селищної ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.