"Велике будівництво"

Дата: 22.10.2021 09:02
Кількість переглядів: 550

СУЧАСНИЙ САДОК НА МІСЦІ НЕЖИТЛОВОЇ БУДІВЛІ З‘ЯВИТЬСЯ НА КИЇВЩИНІ В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА»

Фото без описуВже до кінця цього року в Пірнівській ОТГ на Київщині завершиться реконструкція нежитлової будівлі під дитячий садок. Роботи тривають в с. Лебедівка в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Реалізація даного проєкту є дуже важливою для всієї Пірнівської територіальної громади, адже 80 дітей, що проживають у Лебедівці, вимушені щодня їздити на навчання в інші села й міста. Новий дитсадок значно полегшить процес навчання дітей та організації цікавого дозвілля, а батькам допоможе не витрачати зайвий час на дорогу», – зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Вартість проєкту складає 23,6 млн грн. Кошти передбачено з обласного бюджету у сумі 16,8 млн грн, решту – 2,4 млн грн з бюджету Пірнівської об’єднаної територіальної громади.

Вже зведено 1 поверх прибудови, влаштоване перекриття, зроблена покрівля, проведені інженерні мережі, провели внутрішнє опорядження, утеплили фасад, встановлені вікна і зовнішні двері.

Наразі проводяться роботи з благоустрою території та завершуються роботи з оздоблювальних внутрішніх та зовнішніх робіт будівлі.


ЯКІСНОЮ ДОРОГОЮ З’ЄДНАЮТЬ ОБУХІВ ІЗ КІЛЬКОМА СЕЛАМИ

Фото без описуУ рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» продовжується капітальний ремонт дороги Обухів-Мала Вільшанка-Сущани через села Ленди та Степок. Реалізацію проєкту розпочали цього року, завершити планують наступного.

Про це сьогодні, 20 жовтня, повідомив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«У розвитку Київщини важливою передумовою є якісне дорожнє сполучення. Саме тому дуже важливо, щоб люди могли вільно добиратись із одного населеного пункту в інший. Над цим працюємо зараз по всій території області, у тому числі й в Обухівському районі», – уточнив Василь Володін.

За кілька місяців на об’єкті проклали 4,4 км верхнього шару дороги та бортовий камінь, влаштували узбіччя та щебеневу основу, а ще нанесли розмітку. Також вони частково провели земельні роботи та влаштували штучні споруди.

У 2021 році на роботи було витрачено 29 млн грн.

Реалізація проєкту відбувається за рахунок субвенції з державного бюджету.


У Макарівській громаді проклали 3,8 км нового асфальту

У Макарівській громаді триває капітальний ремонт дороги Комарівка-Небелиця. На об’єкті проклали 3,8 км нового асфальту.

Про це сьогодні, 20 жовтня, повідомив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Цього року проєкт плануємо завершити. Тож незабаром ще між двома селами нашої області з’явиться нове дорожнє сполучення. Це важливо, адже сумарно населення цих населених пунктів складає понаду тисячу жителів», – акцентував Василь Володін.

Цього року підрядники влаштували нижній і верхній шари дороги, а також бортовий камінь, і частково встановили дорожні знаки.

У 2021 році на роботи було витрачено 29 млн грн.

Реалізація проєкту відбувається за кошт субвенції з державного бюджету в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».


“ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО”: РОБОТИ ПОБЛИЗУ СЕЛА ЧАБАНИ НА ТРАСІ М05 КИЇВ-ОДЕСА

Програма Президента України Володимира Зеленського Велике будівництво: роботи поблизу села Чабани на трасі М05 Київ-Одеса.

Фото без опису


ВПЕРШЕ ЗА ПІВ СТОЛІТТЯ ВІДРЕМОНТУЮТЬ ДОРОГУ МІЖ КИЇВСЬКОЮ ТА ВІННИЦЬКОЮ ОБЛАСТЯМИ В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА»

Вперше за 48 років у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» відремонтують 31 кілометр дороги, яка з’єднує Київську та Вінницьку області.

Про це сьогодні, 20 жовтня, зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«За ініціативи Глави держави триває робота і над оновленням дорожньої інфраструктури регіонального значення. Завдяки цьому «зшиваються» області та вся Україна. Наприклад, до кінця цього року в межах Київщини заплановано відремонтувати 15 км автошляху, який веде до Вінничини. Наступного року роботи продовжать», – прокоментував Василь Володін.

Згідно з інформацією Служби автомобільних доріг у Київській області, на дорозі регіонального значення Біла-Церква-Тетіїв-Липовець-Гуменне-М12 влаштують два шари асфальтобетонного покриття, укріплять узбіччя, зроблять водовідведення, встановлять нові дорожні знаки та нанесуть розмітку.

У першу чергу підрядники ремонтують найбільш зруйновані ділянки автошляху. Зокрема вони вже працюють неподалік села Логвин у бік Білої Церкви.


Повідомляє пресслужба Київської ОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних