Семінар для учасників АТО

Дата: 13.10.2021 10:05
Кількість переглядів: 286

Фото без опису12 жовтня в приміщенні Володарської районної філії Київського обласного центру зайнятості відбувся семінар для військовослужбовців  та учасників АТО. Захід провели з метою координації зусиль структур громади щодо забезпечення гарантій соціального захисту учасників АТО та прискорення соціальної адаптації демобілізованих військовослужбовців.

 Директор філії Володимир Яценко надав інформацію щодо стану ринку праці, можливостей з питань пошуку та підбору підходящої роботи, проходження професійного навчання з метою підвищення кваліфікації або здобуття нової професії, в тому числі в ЦПТО ДСЗ, участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Також Володимир Яценко ознайомив присутніх з процедурою соціального супроводу по підходу кейс-менеджмент у сфері зайнятості та взаємодію з соціальними партнерами в процесі працевлаштування і забезпечення підтримки вразливих категорій населення на ринку праці.

Головний спеціаліст відділу соціального захисту населення Володарської селищної ради Інна Жук  розповіла про пільги та гарантії для учасників АТО, можливості безкоштовного навчання, оздоровлення їх та членів сім’ї.

Представники 4-го відділу Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки капітан Шинкарук Дмитро, старший солдат Мусієнко Дмитро, адміністратор Тетяна Несвідоміна поінформували учасників семінару про умови укладання контракту та проходження служби в ЗСУ, матеріальне забезпечення військовослужбовців, вимоги до кандидатів та пільги, які гарантує держава.

Завдяки даному заходу колишні військовослужбовці  мали змогу дізнатися про соціальні гарантії учасників бойових дій та отримати кваліфіковані консультації.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних