На Київщині – негода: аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим

Дата: 24.09.2021 13:17
Кількість переглядів: 223

За інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 24 вересня очікується погіршення погодних умов у Київській області. Прогнозується пориви вітру до 24 метрів на секунду. Зранку негода вже стала причиною частини аварійних відключень електроенергії в регіоні. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі вже повернули світло у 15 населених пунктів, які були знеструмлені повністю та 15 — частково.

Шквальний вітер призвів до знеструмлення 39 населених пунктів повністю та 35 — частково. Нині на 11.30 24 вересня знеструмленими залишаються 24 населених пунктів повністю та 20 — частково. Через пориви вітру знеструмлені 18 лінії електропередачі 6-10 кВ і 425 трансформаторних підстанцій.

«ДТЕК надійна та відповідальна компанія, яка працює 24/7, аби забезпечити всіх клієнтів світлом. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі перейшли на посилене чергування та готові оперативно ліквідовувати аварії у разі потреби. Наразі без світла залишається понад 13,5 тис. клієнтів. У ліквідації аварій задіяно 73 бригад. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб в найкоротші терміни повернути світло в оселі клієнтів», — розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

ДТЕК Київські регіональні електромережі рекомендує жителям області за можливості залишатися вдома та бути обережними, не наближатися до оголених проводів, обірваних ліній та повалених дерев.

Інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?». Якщо ваша адреса там є, — енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомте про відключення у зручний спосіб: через мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market), чат-бот в Viber і Telegram або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.

Коротке відео чому під час негоди часто вимикається світло,— можна дізнатися з відео #ПростоПроЕнергетику, в якому генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда надав відповіді на найпоширеніші причини.

Відділ комунікацій

ДТЕК Київські регіональні електромережі:

Тел.: (044)4928300

E-mail: press_koe@koe.vsei.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.