ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 17.09.2021 15:25
Кількість переглядів: 485

17 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Володарської селищної ради, яке провів селищний голова Олександр Ференець.

Про затвердження мережі закладів освіти (класів, груп, контингенту учнів та вихованців) Володарської селищної ради на 2021/2022 навчальний рік доповіла Валентина Рафальська – начальник відділу освіти.

Про затвердження звіту про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Володарської селищної ради поінформувала Олена Стоцька – головний спеціаліст відділу правового забезпечення.
Адміністративна комісія у період з 01 січня по 17 вересня 2021 року розглянула 23 протоколи про адміністративні правопорушення. За результатами винесених постанов прийняті рішення про накладення штрафів на загальну суму 9163,00 грн, з них до місцевого бюджету сплачено 8823,00 грн, а 340,00 грн направлено до Володарського районного відділу державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) для примусового стягнення у подвійному розмірі.

Про внесення змін до контракту з директором Володарського центру професійного розвитку педагогічних працівників Володарської районної ради Київської області від від 01.10.2020 також доповіла Олена Стоцька.
У зв’язку з прийняттям в комунальну власність Володарської територіальної громади в особі Володарської селищної ради комунальних закладів Володарської районної ради виникла виробнича необхідність внести зміни до контракту.

Про проведення конкурсу на посаду директора Комунального закладу Володарської селищної ради «Володарська селищна публічна бібліотека» інформувала Олена Ковтиха – начальник відділу управління персоналом та боротьби з корупцією.
Рішенням передбачено оголосити про проведення конкурсу, сформувати конкурсну комісію та провести конкурсний відбір на зайняття посади директора відповідно до вимог чинного законодавства.

Про затвердження нового складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості та нового складу постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мережі централізованого теплопостачання доповів Дмитрій Нагаївський – начальник відділу житлово-комунального господарства, енергоефективності, інфраструктури та благоустрою.

Про покладання обов’язків у сфері реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб інформував Юрій Слободський – перший заступник селищного голови.
Рішення передбачає уповноважити адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Володарської селищної ради Наталію Лазаренко та Лесю Хмельницьку здійснювати реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб – жителів сіл Рачки та Ратуш.

Про затвердження нового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Володарської селищної ради доповів Віктор Мисник – начальник відділу цивільного захисту і охорони навколишнього природного середовища.

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування (3 дитини) інформувала Лариса Колдашова – начальник служби у справах дітей та сім’ї.

За результатами голосування всі рішення прийняті.

Рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті селищної ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.