СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Дата: 26.08.2021 19:04
Кількість переглядів: 599

Фото без описуСьогодні, 26 серпня, відбулося спільне засідання постійних комісій Володарської селищної ради з питань бюджету, фінансів і комунального майна та з питань соціально-економічного розвитку, гуманітарної сфери, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Комунальне майно

На розгляд комісій було винесено проєкт рішення про затвердження договорів про закріплення комунального майна Володарської територіальної громади за КП «Володарка» та за Центром надання соціальних послуг на праві оперативного управління.

Також розглянули проєкт рішення щодо затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів майна комунальної власності Володарської селищної територіальної громади.

Метою даного Положення є забезпечення прозорості в проведенні незалежної оцінки об’єктів комунальної власності Володарської селищної територіальної громади, створення конкурентного середовища для суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки майна.

Бюджет

Депутати підтримали пропозиції винести на розгляд сесією проєкти рішень про затвердження звіту про виконання бюджету за І півріччя, внесення змін до бюджету та затвердження Прогнозу бюджету на 2022-2024 роки.

Освіта

20 липня на громадське обговорення були винесені проєкти рішень щодо створення Опорного закладу освіти «Володарський ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2 ім. В. П. Мельника» та його філій та зняття статусу опорного закладу освіти з «Пархоміського ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО», про що попередньо зазначалося. Обговорення тривало до 18 серпня. Тому, на розгляд членів комісій було винесено проєкти рішень з даних питань. За результатами голосування депутати підтримали пропозиції.

Також заслухали звіти старостів сіл Тарган, Надросівка, Лобачів, Нове Життя, Городище-Пустоварівське, Веснянка, Гайворон про роботу у першому півріччі 2021 року.

Крім цього, депутати підтримали пропозиції винести на розгляд сесією проєкти рішень щодо затвердження Програми підтримки молоді, затвердження змін до Програми «Турбота», та з питань соціально-економічного і земельних відносин.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних