ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 11.08.2021 15:45
Кількість переглядів: 867

Фото без описуУ великій залі селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету. Провів засідання селищний голова Олександр Ференець.

В об’єктиві уваги стояли питання фінансові, а саме, щодо схвалення звіту про виконання Володарського селищного бюджету Білоцерківського району за І півріччя 2021 року.

Схвалили проєкт змін до Програми «Турбота» на 2021-2025 роки.

Розглянули питання про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Володарської селищної територіальної громади.

На розгляд і затвердження загалу виконкому винесли питання і соціального захисту, що стосувалися стану надання соціальних послуг мешканцям Володарської селищної територіальної громади.

Голосували за надання дозволу на тимчасове розміщення об’єктів торгівлі, встановлення режиму роботи магазину ФОП ГОЛОДНЯК ЛЮДМИЛИ ГЕННАДІЇВНИ.

Також заслухали і обговорили комплексно питання про доцільність цілодобового перебування дітей, позбавлених батьківського піклування у КЗ КОР «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» та у КЗ КОР «Володарська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат ІІ-ІІІ ст. – Центр реабілітації», про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

Підтримали питання про надання дозволу на встановлення дитячого майданчика по вулиці Набережній в селі Логвин Білоцерківського району Київської області.

В об’єктиві обговорення були питання здійснення сезонної торгівлі, тимчасового розміщення комплексу атракціонів та об’єктів святкової торгівлі.

Голосували за проведення конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ВОЛОДАРСЬКА ЛІКАРНЯ», про погодження надання відпустки тимчасово виконуючому обов’язки директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ВОЛОДАРСЬКА ЛІКАРНЯ» Володимиру Колеснику.

Завершили засідання на патріотичній нотці питанням про схвалення пропозиції щодо проведення патріотичного фестивалю «З Україною в серці».

Окремі з розглянутих на виконкомі питання будуть винесені на голосування чергового депутатського форуму.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних