Проєкт «Дуальна освіта» за участі ДТЕК Київські регіональні електромережі серед кращих кейсів безбар’єрності на державному порталі «Дія.Бізнес»

Дата: 28.07.2021 15:32
Кількість переглядів: 299

Проєкт ДТЕК Мережі «Дуальна освіта», в якому бере участь ДТЕК Київські регіональні електромережі, визнаний успішним прикладом подолання бар’єрів у працевлаштуванні молоді та розв’язання проблеми дефіциту кадрів виробничих спеціальностей, тому рекомендований для вивчення іншими українськими компаніями. Про проєкт ДТЕК Мережі «Дуальна освіта» тепер можна детальніше дізнатися на державному порталі для підприємців «Дія.Бізнес».

«ДТЕК як відповідальна і надійна компанія дбає про майбутнє України і підтримує талановиту молодь. З 2020 року ДТЕК Київські регіональні електромережі запустив проєкт дуального навчання для студентів, які обрали професію енергетика. Вже зараз програма реалізується у партнерстві з 7 навчальними закладами. Завдяки цій формі навчання ми допомагаємо студентам отримати практичні навички та професію в енергетичній галузі. По завершенню навчання наші випускники можуть, за бажанням, продовжать працювати за спеціальністю в компанії. Тож це відмінна можливість для молоді розпочати кар’єру в ДТЕК», розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Студенти–дуальники навчаються за індивідуальною програмою, в якій 40% займає теорія, а 60% практика безпосередньо на підприємстві. Компанія забезпечує студентів заробітною платою та повним соціальним пакетом з медичною страховкою, відпустками, лікарняним тощо.

На сьогодні 11 студентів, які навчалися за дуальною програмою, закінчили навчання та стали співробітниками ДТЕК Київські регіональні електромережі. Серед них – Дмитро Вічужанін.

«В компанії за дуальною програмою я почав працювати з серпня 2020 року. Прийшов на посаду електромонтера з експлуатації розподільчих мереж центру з огляду мереж. Зараз я завершив навчання та став частиною команди ДТЕК вже на постійній основі. На початку липня мене переведено на посаду майстра. Тож тепер на власному прикладі знаю, що така програма дає не лише чудовий шанс отримати цінний досвід, а й можливість побудувати власну кар’єру», – розповідає Дмитро Вічужанін, майстер центру з огляду мереж.

Для того, щоб стати учасником програми дуального навчання ДТЕК Київські регіональні електромережі у майбутньому 2021-2022 навчальному році студент має здобувати освіту за спеціальністю, що пов’язана з енергетикою, навчатися на 3-4 курсі одного з навчальних закладів, що уклав угоду з компанією, заповнити анкету та пройти відбір. Подати заявку на дуальне навчання також можна через куратора групи у ВНЗ. Дізнатися більш детальну інформацію можна в Центрі підготовки та розвитку персоналу ДТЕК Київські регіональні електромережі за тел.+380672610383, +380950414879.

З усіма відібраними студентами на час навчання укладуть строкові трудові договори. Після навчання вони будуть працевлаштовані на вакантні штатні місця. На них розповсюджуватимуться всі соціальні пільги та умови, що передбачені Колективним договором підприємства. Кожен студент отримає професійного наставника та погоджені з навчальним закладом графік та програму навчання.

Джерело інформації: https://www.dtek-kem.com.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.