Повідомлення!

Дата: 20.07.2021 14:02
Кількість переглядів: 757

Про початок проведення громадського обговорення проєкту рішення «Про створення ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ «ВОЛОДАРСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ № 2 ІМЕНІ В.П. МЕЛЬНИКА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» та його філій»

1. Найменування організатора громадського обговорення - Володарська селищна рада (відділ освіти Володарської селищної ради).

2Мета: врахування думки жителів Володарської селищної територіальної громади щодо визначення опорного закладу освіти та його філій.

3. Учасники: жителі Володарської селищної територіальної громади.

Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», пункту 3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», статті 78 Господарського кодексу України, постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року № 807-IX «Про утворення та ліквідацію районів» рішення про утворення, реорганізацію, ліквідацію чи перепрофілювання (зміну типу) закладу загальної середньої освіти приймає його засновник (засновники).

Мережа закладів загальної середньої освіти формується відповідно до законодавства з урахуванням соціально-економічної та демографічної ситуації, а також відповідно до культурно-освітніх та інших потреб територіальної громади. Розвиток мережі комунальних початкових шкіл, гімназій забезпечують районні, міські, сільські, селищні ради.

Реорганізація чи ліквідація закладів загальної середньої освіти у сільській місцевості допускаються лише після громадського обговорення проєкту, відповідного рішення засновника.       

Заходи з оптимізації шкільної мережі планується провести з метою створення єдиного освітнього простору, раціонального та ефективного використання наявних ресурсів, їх спрямування на задоволення освітніх потреб учнів та вихованців, створення умов для вміння учнями набувати навиків спілкування в колективі однолітків, вчитися здобувати лідерські навики,  мати можливість повноцінного  розвитку своїх  здібностей та творчої майстерності.

Дія прийнятого рішення поширюватиметься на учнів та їх батьків.

4. Суб’єкти, що внесли пропозицію: Володарська селищна рада, відділ освіти Володарської селищної ради.

5. Формат проведення громадського обговорення: у зв’язку з продовженням дії постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами) та забороною масових зібрань, пропозиції та зауваження приймаються у формі письмових та електронних листів. 

6.Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форми для подання пропозицій (зауважень): відділ освіти Володарської селищної ради, вул. Шкільна, 10, смт Володарка, Білоцерківський район, Київська область, 09301, osvitavol@ukr.net.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: відділ освіти Володарської селищної ради, вул. Шкільна, 10, смт Володарка, Білоцерківський район, Київська область, 09301, osvitavol@ukr.net, (04569) 5-15-48, (04569) 5-11-02.

8. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення: Рафальська Валентина Леонідівна – начальник відділу освіти Володарської селищної ради (04569) 5-15-48.

Контактна особа: Мила Наталія Анатоліївна – головний спеціаліст відділу освіти Володарської селищної ради (04569) 5-11-02.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення, узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором: організатором здійснюється подання пропозицій (зауважень) на розгляд постійної комісії Володарської селищної ради з питань соціально-економічного розвитку, гуманітарної сфери, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища протягом 14 днів після закінчення строку їх подання та проведеного аналізу і узагальнення.

Оприлюднення результатів громадського обговорення відбудеться на сайті Володарської селищної ради.

Додаток до оголошення: проєкт рішення.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.