Про утворення КУ КОР «Київський обласний центр допомоги учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь АТО/ООС, та їх сім’ям»

Дата: 16.07.2021 10:50
Кількість переглядів: 737

З метою сприяння консолідації і координації зусиль мобілізованих, учасників бойових дій в зоні АТО, сімей загиблих, їх об’єднань у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей у забезпеченні захисту їх економічних, соціальних прав, наданню оздоровчої, юридичної, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги та відповідно до рішення Київської обласної ради від 24.12 2020 №051-01-VIII утворено комунальну установу Київської обласної ради «Київський обласний центр допомоги учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь в антитерористичній операції/операції об’єднаних сил, та їх сім’ям» (далі - Центр).

Основними завданнями Центру є: сприяння ініціативі та активності учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь в антитерористичній операції/операції об’єднаних сил, та їх сім’ям (далі - категорій осіб), які мешкають у Київській області, в усіх сферах життєдіяльності суспільства; широке залучення та розширення їх участі у формуванні та реалізації державної політики щодо вирішення соціальних проблем категорій осіб; підвищення ефективності державної політики щодо категорій осіб на обласному рівні; надання їм інформаційної та консультативної допомоги; перенаправлення категорій осіб до установ, закладів та громадських організацій, що працюють за цими напрямами діяльності.

Контактна інформація Центру: вул. Лесі Українки, 1, м. Київ, 01196, тел. 095-712-69-00 та 067-721-69-00, електронна адреса: kor.centr.ato@gmail.com.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.