Питання надання медико-соціальних послуг за кошти Фонду обговорили на нараді з відділеннями

Дата: 15.07.2021 14:17
Кількість переглядів: 304

Фото без описуВ. о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Георгій Галиць провів сьогодні, 15 липня, нараду в форматі Zoom з керівниками відділень та профільними фахівцями медичних та соціальних послуг. Йшлося про забезпечення санаторно-курортним лікуванням потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, недопущення порушення прав потерпілих, а також забезпечення раціонального та ефективного використання кошторисів відділень.

Механізм забезпечення потерпілих санаторно-курортним лікуванням передбачений порядком відшкодування витрат за надані послуги санаторно-курортним закладам за вибором потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, затвердженим постановою правління Фонду від 24.05.2017 №33. Відповідальна особа відділення зобов’язана прийняти документи потерпілого, що потребує забезпечення санаторно-курортним лікуванням та надати йому за своїм підписом підтвердження про взяття його на облік із зазначенням реєстраційного номеру.

«Відмова або відтермінування у прийнятті та реєстрації заяви у разі наявності всіх документів неприпустимі», - наголосив керівник обласного управління. З метою інформування потерпілих він доручив відділенням розмістити на інформаційних дошках дані щодо можливості самостійного придбання путівок з наступною компенсацією їх вартості за рахунок коштів Фонду та переліку санаторно-курортних закладів у розрізі регіонів. Крім того, в ході відеоконференції Г. Галиць акцентував увагу фахівців відділень на необхідності здійснення своєї діяльності виключно в межах правового поля.

Працівники відділень отримали практичні рекомендації щодо забезпечення працюючих українців, а також потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань медичними і соціальними послугами. Крім того, учасникам заходу надано практичні рекомендації щодо подальшої роботи із забезпечення ефективного та раціонального використання коштів у межах затверджених кошторисів, своєчасного надання потерпілим на виробництві необхідної медико-соціальної допомоги.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних