Операція «Урожай»: Співпраця з органами місцевого самоврядування Білоцерківського району

Дата: 29.06.2021 10:30
Кількість переглядів: 309

Днями, під час наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації підвели попередні підсумки проведених спільних заходів по операції «Урожай-2021».

Начальниця Білоцерківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Оксана Чустіль зазначила, що за січень-червень поточного року, в результаті проведеної роботи вже подано 2225 декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік на загальну суму доходу 9,1 млн. грн., самостійно нараховані податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб становлять 1,6 млн. грн. та з військового збору - 138,10тис. грн.

У свою чергу, начальниця Білоцерківського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків  Ольга Шульга ознайомила присутніх із результатами звітності сільськогосподарських товаровиробників 4 групи єдиного податку, яких налічується станом на 01.01.2021 року по Білоцерківському району - 478 платників. Згідно відомостей про наявність земельних ділянок платниками використовується в господарській діяльності 371663,917 га землі. Річні нарахування на 2021 рік єдиного податку 4 групи становлять 117.8 млн. грн.. та вже сплачено станом на 16.06.2021 року – 18,5 млн. грн.

Наостанок, учасники наради обговорили низку проблемних питань щодо забезпечення наповнення бюджету району та ухвалили проведення  спільних заходів по відпрацюванню підприємств – боржників та суб’єктів господарювання, які мінімізують виплати заробітних плат.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.