Володарський РС ГУ ДСНС інформує!

Дата: 10.06.2021 10:49
Кількість переглядів: 419

09 червня в рамках акції "Запобігти! Врятувати! Допомогти!" працівники 6-ДПРЧ (смт Володарка) завітали у Володарську спеціалізовану школу-інтернат I-III ст. – центр реабілітації та зустрілися з її вихованцями.

В ході зустрічі дітям було продемонстровано  аварійно-рятувальну техніку, зокрема основний автомобіль у супроводі розповіді щодо принципу його дії та будови, а також пожежне спорядження: пожежні стволи та рукава, апарати захисту органів дихання, гідравдічні ножиці, пневматичну подушку, пожежну колонку. Діти зацікавлено спостерігали та слухали розповідь пожежних, після чого найбільш зацікавлені запитували їх про цікаві історії зі службової діяльності

Протягом заходу дітям було наголошено про наслідки дитячих пустощів з вогнем та безпеку поводження з ним у побуті. Користуючись нагодою, рятувальники наголосили про небезпеку виявлення вибухонебезпечних предметів та правила поведінки при їх виявлені та акцентували увагу на дотриманні правил безпеки на водних об’єктах та недопущенні пожеж в екосистемах.

Наприкінці зустрічі, всі діти отримали інформативні листівки, після чого подякували рятувальникам за проведену розповідь, обіцяючи в майбутньому дотримуватись правил пожежної безпеки у різних життєвих ситуаціях.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.