Дитяче бачення охорони праці за допомогою пензлів та фарб

Дата: 03.06.2021 11:16
Кількість переглядів: 317

Фото без опису01.06.2021 в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області відбулося засідання конкурсного журі за результатами проведення конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», організованого в рамках інформаційно-просвітницької кампанії, приуроченої до відзначення в Україні Всесвітнього дня охорони праці.

На конкурс, що проводився серед дітей та підлітків працівників суб’єктів господарювання Київської області, було представлено біля 120 дитячих малюнків.

Журі визначило переможців у двох вікових групах. Автори робіт, які зайняли призові місця у кожній групі: Коробко Марк, 9 років, м. Біла Церква, ЦПО «Соняшник», малюнок «Захистіть себе – захищаючи нас»; Прошко Крістіна, 5 років, м. Вишгород, ДНЗ «Ластівка», малюнок «Будь обережним»; Бугреєва Катя, 6 років і Бугреєва Діана, 9 років, м. Вишгород, Спеціалізована школа «Сузір’я», малюнок «Коло безпеки»; Горовенко Дана, 10 років і Горовенко Марта,10 років, м. Богуслав, Богуславський академічний ліцей №1, малюнок «Планета в небезпеці»; Губанова Олена, 12 років, м. Бровари, Студія образотворчого мистецтва «Вернісаж», малюнок «Пам’ятай про спецодяг»; Говорун Наталія, 10 років, с. Журавлиха Білоцерківського району, Журавлиський ЗЗСО-ЗДО, малюнок «Безпека життя».

Переможці конкурсу будуть нагороджені цінними подарунками, які їм будуть вручені в урочистій обстановці у відділеннях управління.

Частина дитячих малюнків розміщена на стенді «Охорона праці» в управлінні, де їх можуть оглянути всі охочі.

«Традиційно діти активно долучаються до участі в конкурсі та своїми творчими роботами блискуче передають високу значущість необхідності дотримання здорових і безпечних умов праці в різних галузях суспільного життя за допомогою пензлів та фарб, а також звертають увагу дорослих на необхідність чіткого дотримання культури безпеки праці та оцінювання ризиків, що супроводжують трудову діяльність. Обласне управління підтримує багаторічні традиції проведення цього конкурсу і популяризації превентивних заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням та щиро висловлює подяку всім організаторам, учасникам конкурсу, їхнім батькам, вчителям за активну участь», – підсумував начальник відділу профілактики страхових випадків управління Олексій Савченко.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних