Про підготовку до V сесії Володарської селищної ради VІІІ скликання

Дата: 24.05.2021 09:12
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

Фото без опису

ВОЛОДАРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 13 травня 2021 року                                                                       № 41

смт Володарка

Про підготовку до п’ятої  сесії

Володарської селищної ради VІІІ скликання

           Відповідно до  статей 26, 42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Володарської селищної ради VІІІ скликання, затвердженого рішенням І сесії (ІІ засідання) Володарської селищної ради VІІІ скликання від 11.12.2020 № 29-01(ІІ)- VІІІ,

зобовязую:

1. Розпочати підготовку до проведення п’ятої сесії Володарської селищної ради VІІІ скликання, визначивши попередню дату її проведення - 25 червня   2021 року.

2. Включити до попереднього  проєкту порядку денного п’ятої сесії селищної ради питання:

2.1. Про затвердження Плану модернізації мережі комунальних закладів освіти Володарської селищної ради на 2021 – 2025 роки (доповідач – начальник відділу освіти Володарської селищної ради Валентина Рафальська).

2.2. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу КП ВСР «Володарська центральна аптека № 7» (доповідач – голова ліквідаційної комісії КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ВОЛОДАРСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА АПТЕКА № 7» Олександр Гончарук).

2.3. Про затвердження місцевих податків і зборів на 2022 рік (доповідачі - начальник відділу земельних відносин і охорони навколишнього природного середовища виконавчого комітету селищної ради Сергій Локайчук, начальник відділу комунального майна виконавчого комітету селищної ради Тетяна Макарівська).

2.4. Про затвердження Програми захисту населення і територій  від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення  пожежної безпеки на території Володарської селищної ради на 2021 – 2025 роки (доповідач – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Гончарук).

2.5. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності правоохоронних органів на території Володарської селищної територіальної громади  у січні-червні 2021 року (доповідачі –начальник відділення поліції № 4 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП України в Київській області  Василь Харченко,  начальник Володарського відділу Білоцерківської місцевої прокуратури Київської області Юрій Шахрай).

2.6. Про затвердження Положення про порядок встановлення пам’ятних знаків і меморіальних дощок на об’єктах, що належать до комунальної  власності Володарської селищної територіальної громади (доповідач – завідувач сектору містобудування та архітектури виконавчого комітету селищної ради Олена Бойко).

2.7. Про звіт старости сіл Капустинці, Чепіженці, Коржиха про роботу у січні – червні 2021 року (доповідач – староста сіл Капустинці, Чепіженці, Коржиха Олександр Смітюх).

2.8. Про звіт старости сіл Косівка, Городище - Косівське про роботу у січні – червні 2021 року (доповідач – сароста сіл Косівка, Городище – Косівське Віталій Козачук).

2.9. Про звіт старости с.Березна про роботу у січні – червні 2021 року (доповідач – староста с. Березна Сергій Корчемний).

2.10. Земельні питання (доповідач – начальник відділу земельних відносин і охорони навколишнього природного середовища виконавчого комітету селищної ради Сергій Локайчук).

3. Затвердити попередній план  проведення засідань постійних комісій селищної ради згідно з додатком 1 до цього розпорядження.

4. Секретаря селищної ради Олену Гетман, першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрія Слободського, заступників  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Гончарука, Олексія Чернобая, керуючого справами виконавчого комітету селищної ради Лесю Ганецьку до 04 червня 2021 року підготувати пропозиції до проєкту порядку денного та відповідні проєкти рішень на розгляд п’ятої  сесії селищної ради.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря селищної ради Олену ГЕТМАН.

 Селищний голова                                      (підпис)                               Олександр ФЕРЕНЕЦЬ

Додаток  до розпорядження селищного голови від 13.05.2021 № 41


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних