ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 21.05.2021 15:40
Кількість переглядів: 1046

Фото без опису21 травня відбулося засідання 4 сесії Володарської селищної ради VIII скликання. На розгляд депутатів було винесено 29 питань порядку денного.

Перед початком офіційної частини засідання сесії, селищний голова Олександр Ференець привітав наших спортсменів Євгенія Маркова та Євгенія Білуна з перемогою на чемпіонаті України з армреслінгу та депутата селищної ради Ніну Валенкевич з днем народження.

За результатами поіменного голосування депутати прийняли рішення створити Опорний заклад освіти «Володарський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Володарської селищної ради Білоцерківського району Київської області» та його філій на базі Володарського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Володарської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Начальник відділу освіти Валентина Рафальська повідомила: «Кардинальні зміни в освіті – це не примха влади, це гостра необхідність сьогодення. Нам необхідно забезпечити рівний доступ до якісної освіти всім дітям незалежно від їхнього місця проживання. Створення опорного закладу має спротив батьків та педагогів. Але ми забуваємо про головне – школа існує заради дитини, а не дитина існує для того, щоб стояла будівля школи.»

Селищний голова Олександр Ференець, в свою чергу, зазначив: «Опорний заклад створюється з метою надання якісної освіти, а не з метою економічного ефекту. Педагоги, які попадають під вивільнення, будуть обов’язково працевлаштовані в інших навчальних закладах нашої громади.»

Крім цього, депутати одноголосно підтримали проєкти рішень з питань бюджету, земельних відносин, комунального майна та регламенту, які попередньо розглядалися на профільних комісіях селищної ради.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних