ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ БЮДЖЕТУ, ФІНАНСІВ І КОМУНАЛЬНОГО МАЙНА

Дата: 18.05.2021 13:10
Кількість переглядів: 623

18 травня відбулося засідання постійної комісії Володарської селищної ради з питань бюджету, фінансів і комунального майна

Фото без описуЗа результатами обговорення депутати підтримали пропозиції схвалити структуру та граничну чисельність працівників КНП ВСР «Володарська лікарня» на 2021 рік у новій редакції та винести на розгляд сесії звіти за І квартал 2021 року про виконання бюджету селищної ради, виконання фінансових планів КНП ВСР «Володарська лікарня» та КНП ВСР «Володарський ЦПМСД».

Комісія підтримала пропозиції щодо затвердження ряду Положень, а саме:

Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, що належать до комунальної власності громади.Комісія є тимчасово діючим колегіальним органом, яка утворюється виконавчим комітетом Володарської селищної ради для продажу об’єктів малої приватизації, що належать до комунальної власності Володарської селищної територіальної громади, протягом 10 робочих днів з дня прийняття рішення про приватизацію об’єкта.

Положення про оренду майна Володарської селищної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна, яке розроблене для раціонального, економного та ефективного управління ресурсами територіальної громади, врегулювання правових, економічних та організаційних відносин.

Положення про приватизацію об’єктів комунальної власності Володарської селищної територіальної громади (малу приватизацію). Дане Положення регулює правові, економічні та організаційні основи приватизації (відчуження) комунального майна, що належить Володарській селищній територіальній громаді в особі Володарської селищної ради.

Також комісія підтримала проєкти рішень щодо:

  • затвердження Примірних договорів оренди комунального майна Володарської селищної територіальної громади шляхом передачі майна в оренду та продовження оренди, як внаслідок проведення аукціону, так і без проведення аукціону;
  • надання дозволу на списання в установленому порядку з балансу КНП ВСР «Володарська лікарня» матеріальних цінностей як таких, що стали непридатними для використання;
  • дострокового розірвання договорів оренди індивідуально визначеного (нерухомого) майна спільної власності територіальних громад Володарського району, що були укладені між Володарською районною радою та громадянами;
  • затвердження договорів про закріплення майна комунальної власності Володарської селищної територіальної громади за КП «ВОЛОДАРКА» на правах господарського відання та оперативного управління.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних