Про скликання IV сесії Володарської селищної ради VІІІ скликання!

Дата: 17.05.2021 19:20
Кількість переглядів: 639

Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови від 26.04.2021 № 38 «Про скликання 4 сесії Володарської селищної ради VІІІ скликання» 21 травня 2021 року о 10-00 відбудеться пленарне засідання IV позачергової сесії селищної ради. Місце проведення: зал засідань, площа Миру, 4, смт Володарка.

До  проєкту порядку денного пропонується  включити питання:

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Володарської селищної ради Білоцерківського району за І квартал  2021 року.

2. Про створення ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ «ВОЛОДАРСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ № 1 ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» та його філій.

3. Про внесення змін до рішення І сесії (І засідання) Володарської селищної ради від 01 грудня 2020 року №  05-01(І)-VІІІ.

4. Про затвердження Положення про відділ земельних відносин виконавчого комітету Володарської селищної ради.

5. Про затвердження Положення про відділ економіки, інвестицій та агропромислового розвитку виконавчого комітету Володарської селищної ради.

6. Про затвердження Положення про сектор охорони праці виконавчого комітету Володарської селищної ради.

7. Про затвердження Положення про піклувальну раду комунальних закладів освіти Володарської селищної ради.

8. Про затвердження  Звіту про виконання фінансового плану КНП ВСР «ВОЛОДАРСЬКА ЛІКАРНЯ» за І квартал  2021 року.

9. Про затвердження структури та граничної чисельності працівників КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ВОЛОДАРСЬКА ЛІКАРНЯ» на 2021 рік у новій редакції.

10. Про затвердження  Звіту про виконання фінансового плану КНП ВСР «ВОЛОДАРСЬКИЙ ЦПМСД» за І квартал  2021 року.

11. Про внесення змін до рішення Володарської селищної ради від 26.02.2021 № 60-02(І)-П-VІІІ «Про затвердження СТАТУТУ ВОЛОДАРСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ у новій редакції».

12. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, що належать до комунальної власності Володарської селищної територіальної громади.

13. Про затвердження Положення про оренду майна Володарської селищної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна.

14. Про затвердження Положення про приватизацію об’єктів комунальної власності Володарської селищної територіальної громади (малу приватизацію).

15. Про затвердження примірних договорів оренди комунального майна Володарської селищної територіальної громади.

16. Про списання об’єкта комунального майна Володарської селищної територіальної громади.

17. Про дострокове розірвання договорів оренди майна.

18. Про затвердження договорів про закріплення комунального майна Володарської селищної територіальної громади за КП «Володарка».

19. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 12.04.2007.

20. Про внесення змін до рішення 1 сесії (ІІІ засідання) Володарської селищної ради VІІІ скликання від 22.12.2020 № 46-01(ІІІ)-VІІІ.

21. Про скасування рішень сесій сільських рад Володарського району.

22. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

23. Про затвердження проєктів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

24. Про затвердження технічних документацій із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

25. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

26. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

27. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

28. Різне.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних