Засідання виконавчого комітету Володарської селищної ради

Дата: 06.05.2021 20:23
Кількість переглядів: 657

Фото без опису      6 травня відбулося засідання виконавчого комітету Володарської селищної ради. На розгляд виконкому було винесено 19 питань.

     Фінансові питання

     За результатами голосування схвалили звіти за І квартал 2021 року про: виконання бюджету селищної ради, виконання фінансових планів КНП ВСР «Володарська лікарня» та КНП ВСР «Володарський ЦПМСД».

     Одноголосно вирішили затвердити положення, перелік і тарифи на платні медичні послуги, які надаються в КНП ВСР «Володарський ЦПМСД» та затвердити перелік пільгових категорій населення, яким надаються платні послуги.

     Також члени виконкому підтримали проєкт рішення про надання одноразової матеріальної допомоги в рамках Програми «Турбота» на 2021-2025 роки 27 мешканцям Володарської селищної територіальної громади.

     Організаційні питання

     На засіданні виконавчого комітету одноголосно були підтримані проєкти рішень щодо:

  • організації роботи закладів культури Володарської селищної територіальної громади. Всі заклади культури громади працюють за індивідуальними планами в карантинному режимі, відповідно до методичних рекомендацій Київського обласного центру народної творчості;
  • затвердження нового складу тимчасової комісії Володарської селищної ради з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат;
  • затвердження нового складу тендерного комітету виконавчого комітету Володарської селищної ради;
  • визначення посадових осіб, уповноважених складати протоколи про адміністративні правопорушення;
  • схвалення структури та граничної чисельності працівників КНП ВСР «Володарська лікарня» на 2021 рік у новій редакції;
  • створення постійно діючої комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл на території Володарської селищної територіальної громади.

     Захист прав та законних інтересів дітей

     Члени виконкому підтримали ряд рішень щодо продовження терміну перебування дитини в КЗ КОР «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту», зарахування дитини на цілодобове перебування до КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Боярка» та затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав відносно матері трьох малолітніх дітей.

     Також виконавчим комітетом, з метою глибшого вивчення, було прийнято рішення зняти з розгляду питання щодо затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав відносно батька малолітнього сина.

     Також членами виконкому було прийнято рішення про відмову у розміщенні в селищі Володарка тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності. Оскільки встановлення даної споруди не відповідає протипожежним вимогам правил пожежної безпеки та державним будівельним нормам.

     Всі рішення виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних