Засідання третьої позачергової сесії Володарської селищної ради VІІІ скликання

Дата: 28.04.2021 02:16
Кількість переглядів: 606

16 квітня 2021 року відбулося засідання третьої позачергової сесії Володарської селищної ради VІІІ скликання. На сесії були присутні 23 депутати з 26.

Перед початком роботи сесії селищний голова привітав з днем народження від депутатського корпусу Володимира Штику.

Фото без опису

На розгляд депутатів було винесено 62 питання порядку денного.

Блок питань земельної галузі

На засіданні сесії депутати розглянули 33 питання даного блоку. Особливу увагу приділили питанню про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. А точніше: правомірності поданих заяв громадянами, яким планувалося надати дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою. За результатами поіменного голосування рішення з даного питання не прийнято. Вирішили доопрацювати проєкт рішення та додаток до нього й винести на розгляд наступного засідання сесії.

Освітня галузь

Депутати одноголосно підтримали рішення про проведення громадського обговорення проєкту рішення «Про створення Опорного закладу освіти «Володарський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Володарської селищної ради Білоцерківського району Київської області» та його філій».

Також депутатський корпус підтримав рішення про затвердження Програми розвитку системи освіти Володарської селищної ради на 2021-2025 роки,  Положення про преміювання обдарованих дітей Володарської територіальної громади та педагогічних працівників, які підготували переможців та призерів та про проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних закладів загальної середньої освіти Володарської селищної ради

Зміни до бюджету

Депутати прийняли рішення про внесення змін до бюджету, а саме в частині перерозподілу коштів Володарської селищної ради Білоцерківського району на 2021 рік та додатків до нього.

Кадрові питання

Прийнято рішення затвердити контракт з директором Центру надання соціальних послуг Володарської селищної ради В’ячеславом Денисюком строком на 5 років.

Рішенням сесії призначено директором Комунального закладу Володарської селищної ради «Централізована клубна система» Оксану Лагошну.

Затверджено структуру та граничну чисельність Комунального некомерційного підприємства Володарської селищної ради «Володарська лікарня» на 2021 рік у новій редакції.

Угоди про соціально-економічне партнерство

Депутатами прийнято рішення щодо вступу до Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація інвестиційно-привабливих громад» та затвердження угод про соціально-економічне партнерство.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних