Новини

24 Квітня, 2024 р., 18:03
Історичний день для України! Сенат США схвалив пакет допомоги на суму майже 61 мільярд доларів, що стане потужною підтримкою у нашій боротьбі з російським агресором. Очікується, що найближчим часом Президент США підпише цей законопроєкт.
24 Квітня, 2024 р., 10:35
Молодший сержант, командир відділення протитанкового взводу механізованого батальйону Леонід Леонідович Басок, 15 листопада 1969 року народження, загинув в жорстоких боях за Україну 20 липня 2022 року в Бахмутському районі Донецької області.
23 Квітня, 2024 р., 12:15
22 квітня 2024 року команда хлопців Володарського ліцею імені В. П. Мельника та команда дівчат Лобачівської філії Володарського ліцею взяли участь у фінальних іграх 3 (районного) етапу всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу, які відбулися в місті Біла Церква.
23 Квітня, 2024 р., 11:51
Відповідно до Указу Президента України від 27 березня 1998 р. № 222 «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі», постанови Кабінету Міністрів України від 05 жовтня 1998 р. № 1597 «Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі» (далі – Постанова) та інших законодавчих актів у всіх областях були створені Фонди підтримки індивідуального житлового будівництва на селі з метою поліпшення житлових умов сільських мешканців через державну програму «Державне пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників на будівництво (реконструкцію) та придбання житла» на регіональному рівні через програму «Власний дім».
23 Квітня, 2024 р., 11:50
Працівниками з благоустрою проводиться обкошування зелених зон на території селища Володарка. Підрозділ водопостачання виконав роботи з ліквідації прориву на водопровідній мережі селища.
22 Квітня, 2024 р., 13:35
24 квітня 2024 року з 10.00 до 16.00 години приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області Олександром Клочком, в рамках укладеного меморандуму між Центральним міжрегіональним управлінням юстиції (м. Київ) та Володарською селищною радою, в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Володарської селищної ради (с-ще Володарка, вул. Кооперативна, 9) буде проводитись прийом громадян для надання безоплатних консультацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних